fb-f-logo__blue_17

Forsamlingshus​

Kostald

Café Ellegaard kan lejes som forsamlingshus og danne rammen om en anderledes fest i smukke omgivelser og med et historisk vingesus.

Vi har en hyggelig gammel kostald med plads til ca. 70 personer. Perfekt til fest. Hvis man kan sno sig om stolperne er der også plads til dans. I den ene halvdel er båsene bevaret og fungerer fint til kaffeopdækning efter middagen. Der er plads til 28 mand i båsene.


Der er anretterkøkken og opvaskerum i tilknytning til stalden. Man kan således ikke tilberede maden fra grunden, men lune og rette an!

Vi kan anbefale Eva som kreativ 'kogekone' www.evasmad.dk... så ring endelig - vi kan også anbefale www.kokkekompagniet.dk som madudafhuset-sted, de laver lækker mad!

Høloft

I den anden ende af stalden har vi indrettet det gamle høloft som festlokale.

Her er plads til ca. 60 personer.


Lokalet er regulært og forbundet med Grisestien med en god bred trappe - det bærer ikke præg af høloft mere og er lyst og venligt. Man benytter de samme køkken-, og toiletfaciliteter som i stalden.

​​

Grisesti

Nedenunder er den gamle grisesti som rummer ca. 30 personer. Det er også et meget lyst lokale med 2 kæmpe vinduer ud til haven, man er således tæt på naturen i dette rum. Her kan også danses og bydes velkommen.

                                   

​Slevadvej 7, Stursbøl. | 6560 Sommersted | Telefon: 74 84 65 00 | E-mail: cafeellegaard@gmail.com